SAMEN GROEIEN IN AUTHENTIEK OUDERSCHAP

Coachingtraject vanuit het hart

 

Voor dit unieke groeitraject slaan Angelique Maes en Katrien Volckaert de handen in elkaar. Beiden werken ze al jaren gedreven met ouders en kinderen.

Angelique Maes stond zomaar eventjes 26 jaar als kleuterjuf voor de klas in Wachtebeke. De laatste jaren voelde ze het echter kriebelen om nieuwe dingen te ontdekken. Zo schoolde ze zich bij tot kinderyogadocent en kindertalentencoach en startte ze een eigen praktijk waarin ze zowel kinderen als hun ouders begeleidt, www.dewittelotus.be. Angelique is een creatieve duizendpoot met een hart van goud. Haar talenten van groeimotor, sterkte-architect en sfeervoeler zet ze met veel plezier in om jou in beweging te brengen.

Katrien Volckaert ging na haar studies Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie aan de slag als psychomotorisch therapeute in revalidatiecentra voor ambulante begeleiding. Ook Katrien voelde het echter kriebelen en besloot haar hart te volgen. Als coach bij www.on-your-way.be begeleidt ze momenteel zowel ouders als jongeren die niet helemaal binnen het schoolse plaatje passen. Dankzij haar talenten van groeimotor, aansteker en buikdenker steunt ze jou van harte bij het volgen van jouw unieke pad.

Wanneer Angelique en Katrien mekaar ontmoeten, ontstaan er spontane sprankels van een gedeelde zielsmissie.

 

Met deze sprankels willen zij heel graag jouw vuur terug aanwakkeren:

“In dit traject nemen wij jou als ouder mee op weg naar jezelf. We gaan volop voor authenticiteit en ouderschap vanuit het hart. Door middel van verschillende originele coachingstechnieken (creatief, systemisch, lichaamsgericht,...)  staan we stil bij wie we zijn als ouder en waar we naartoe willen. Uiteraard gaan we hierover praten, maar we willen voornamelijk heel veel voelen en beleven. Dit doen we vanuit verbinding met mekaar en met de natuur om ons heen. Het traject draait in wezen rond kiezen voor jezelf. Voor jouw unieke manier van ouder-zijn. We kiezen voor ontwikkelen door te ont-wikkelen. Gun jij jezelf deze unieke ervaring?”

 

Wat mag je verwachten?

De eerste sessie nemen we volop de tijd om kennis te maken en onze persoonlijke doelen te bepalen. We staan stil bij wie we echt zijn.

De tweede sessie duiken we in de emoties en kijken we hoe we om kunnen gaan met grote emoties bij onszelf en bij onze kinderen.

De derde sessie draait helemaal rond goed voor onszelf zorgen, jezelf als prioriteit zien.

De vierde sessie hebben we het over grenzen, over verantwoordelijkheid en over loslaten van wat niet meer bij je past.

De vijfde sessie draait rond communicatie. Op welke manier communiceren wij met onze partner en onze kinderen? Hoe uiten wij onze behoeftes en verlangens?

De zesde sessie hebben we het over je full potential. Hoe kan jij jouw kracht inzetten binnen jouw gezin? We kijken terug op het traject en evalueren onze gestelde doelen!

 

Praktisch:

*De sessies gaan door op een unieke locatie in de Haenhoutstraat 221

in Destelbergen, bij De Witte Lotus.

*De prijs voor het volledige traject bedraagt 295 euro.

Wens je het traject samen met je partner te volgen,

dan betalen jullie samen 500 euro.

*De sessies gaan door van 9.30 tot 12 u op volgende zondagen:

-Zondag 24 april 2022

-Zondag 8 mei 2022

-Zondag 15 mei 2022

-Zondag 22 mei 2022

-Zondag 29 mei 2022

-Zondag 5 juni 2022

 

*Omdat we dit traject kleinschalig en authentiek willen houden,

beperken we de groepsgrootte tot maximum acht deelnemers.

 

*Een hapje en een drankje voor tussendoor worden ter plaatse voorzien.

 

 

Wil je je graag inschrijven? Wens je nog meer info?

Dat kan!

 

Stuur een mail naar info@dewittelotus.be of naar katrien@on-your-way.be.

Of bel ons op 0496/03.29.97 (Angelique) of 0484/78.14.71 (Katrien)

 

Tot gauw!

 

Angelique & Katrien

Giechelen
broers en zussen

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Witte Lotus  behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.